Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti o multime de idei de relaxare | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, May 20, 2019

…unde gasesti o multime de idei de relaxare

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/08/2011

Este vorba de website-ul orasulm.eu, un loc unde gasesti informatii utile atunci cand simti nevoia sa te relaxezi. Din functie de momentul zilei in care ai timp liber, exista diverse sectiuni in care poti naviga si cauta activitatile preferate.

Pe site se gasesc detalii despre filme (de la trailer pana la orele la care se difuzeaza in diverse cinematografe), despre piese de teatru (de la  descriere pana la locatia in care vor fi puse in scena), despre petreceri (incepand cu cele din seara aceasta),  despre festivaluri (locatie si program pe scurt), despre spectacole, etc. Fiecare din aceste sectiuni apartine uneia din cele 4 mari categorii: locuri, evenimente, oameni, articole.

Astfel, navigand pe site vei afla la o prima vedere, de exemplu, urmatoarele informatii:
-cel mai cautat film este Mr. Popper’s penguins
- azi, incepand cu ora 22:00 are loc o petrecere speciala pentru barbati in club The Gate
- sambata si duminica vor avea loc diverse manifestatii pentru copii prin parcurile din capitala, aceste activitati facand parte din proiectul “Bucuresti, cartier de vara”

StiuUnLoc.ro a inceput de curand o colaborare cu site-ul Orasulm.eu care presupune preluarea unor articole de pe site-ul nostru si popularizarea lor in functie de tematica abordata.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top