Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti participa la Green Sensation la Brasov | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, May 25, 2019

…unde poti participa la Green Sensation la Brasov

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/08/2011

In cazul in care simti nevoia sa faci ceva memorabil la sfarsitul verii astfel incat gustul dulce al vacantei sa persiste de-a lungul toamnei poti participa la weekend-ul Green Sensation: 19, 20 si 21 august la Brasov. Smile Aqua Parc si Natura Parc isi vor uni fortele sub comanda Mamei Natura (Roxana Ionescu) pentru a da startul maratonului de distractie.

In incinta Natura Parc se vor organiza concerte, concursuri de Miss, parada motociclistilor, jocuri sportive si de aventura, distractii in corturi indiene, etc, astfel incat participantii de toate varstele sa se distreze pe cinste. Cargo, Directia 5 si Trupa de Vest vor canta in cele 3 zile ale evenimentului iar atmosfera va fi intretinuta in fiecare seara pana tarziu in noapte de mixurile DJ-ilor.

Biletul de intrare pentru o zi costa 40 lei iar un abonament pentru cele 3 zile costa 100 lei. Transportul catre parcul de distractii va fi asigurat gratuit cu plecari din Livada Postei si Gara Brasov iar daca doriti sa ajungeti cu masina trebuie sa urmati DN 12 Brasov – Sf. Gheorghe pana la KM 16. Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul urmator: www.naturaparc.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Vlad F. says:

    Un pic cam piperat pretul pentru zona si publicul vizat, tinand cont ca la 50 RON, in 5 August, pe Plaja Hanul Piratior din Navodari puteai asista la un concert marca The Mission, cu nume celebre din trance-ul international. Dar este bine ca lucrurile se misca in zona.

  2. Vlad F. says:

    Aprecierea de pret pe care am mentionat-o si eu ieri, este luata in considerare si de catre organizator, care impreuna cu operatorul de discount Groupon (Brasov) ofera un pret de de acces de 20 RON / zi, platiti in avans sub forma de voucher pre-achizitionat, doar pana la miezul noptii de astazi.

    Detalii: http://www.groupon.ro/deals/brasov/parada-motociclistilor-natura-parc/688438?nlp=&CID=RO_CRM_1_0_0_230&a=1959

home | top