Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde incepe Festivalul Reginei Maria de la Balcic | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, September 20, 2018

…unde incepe Festivalul Reginei Maria de la Balcic

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/08/2011

La inceput de toamna, avem ocazia sa participam la un Festival cultural deosebit care se va desfasura in orasul  Balcic din Bulgaria in perioada 9-12 septembrie  2011.

In cadrul festivalului vor avea loc expozitii, reprezentatii de teatru, muzica, moda si dans (Spectacolul Royal Fashion al companiei Passe Partout  va fi regizat de Dan Puric iar costumatiile vor fi realizate de Doina Levinza), toate acestea vor transforma atmosfera de langa castel intr-una de petrecere, distractie si relaxare. Daca participati la eveniment, veti putea vizita  Castelul si renumitele Gradini botanice din Balcic sub indrumarea unui ghid specializat si veti putea lua parte la lansarea cartii „Povestea vietii mele”, scrisa de Regina Maria si publicata de editura RAO. De asemenea, se vor organiza o expozitie de portelan pictat si una de dantela flamanda.

Daca te afli printre persoanele care si-ar dori sa participe la Festival si s-ar bucura daca ar exista ceva organizat la care doar sa se inscrie, exista o varianta de mini-sejur, propusa de agentia Happy Tour. Pachetul include 3 nopti cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din Albena, bilet la festival, acces la castel si la expozitiile organizate acolo, asigurare medicala si taxa de statiune si costa 189 euro.

Gasiti mai multe detalii despre Balcic si Regina Maria consultand website-ul www.balcic.net si despre oferta celor de la Happy Tour consultand website-ul celor de la Happy Tour.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top