Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti in Mangalia, singurul port turistic din tara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde gasesti in Mangalia, singurul port turistic din tara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/08/2011

Unul dintre cele mai asteptate evenimente de pe litoral este Festivalul de la Mangalia. Anul acesta va avea loc pana pe 15 august intr-o atmosfera noua fata de anii trecuti. Fiecare seara are o anumita tema de exemplu “Party pe mare” (printre cei care vor canta se numara Paula Seling, Tom Boxer, Anda Adam, Ellie White, Alexandra Ungureanu si Crush), Mangalia in haine de Gala” (Iris), „Marie, draga Marie” (spectacol folcloric), etc. Vor avea loc spectacole grandioase de muzica si divertisment spre incantarea turistilor prezenti deja pe litoral si a localnicilor.

Portul turistic si de agrement din Mangalia a fost inaugurat de cativa ani, este singurul port de acest fel din tara si promite o surpriza foarte placuta vizitatorilor. Adeptii calatoriilor pe apa pot parcurge cu barca sau vaporul propriu diverse rute, de exemplu pana la Odessa (2 zile de navigatie), pana in portul bulgaresc Varna (1 zi), pana in Constanta sau in Delta Dunarii (cateva ore).

Daca tot ati ajuns la Festival si sunteti iubitori de animale, nu plecati fara sa vizitati Herghelia de la Mangalia. Aceasta este situata la o distanta de 3km de oras si de 500m de malul Marii Negre. Poti admira aici o rasa extraordinara si anume calul arab de Mangalia, poti vizita hipodromul sau te poti relaxa plimbandu-te calare sau cu trasura.

Mai multe detalii despre Mangalia si ce mai poti vizita aici poti gasi consultand urmatorul website: www.mangalia.ro iar despre programul muzical al Festivalului de la Mangalia poti afla mai multe informatii de pe website-ul: www.bestmusic.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top