Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Tuborg Green Fest Peninsula 2011 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, September 20, 2018

…unde se desfasoara Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/08/2011

In ultimul week-end de vara (respectiv, in perioada 25-28 august), la Targu Mures, se desfasoara Tuborg Green Fest Peninsula, un festival care anul trecut a strans in cele 4 zile de distractie, in jur de 63.000 de vizitatori.

Participantii la festival vor avea si motive de amuzament sustinute de seria de stand-up comedy care incepe din a doua zi a festivalului. Tibi Neuronu, membru al trupei Showtime, Radu Isac, membru al trupei Aristocratii si Sorin Parcalab, un fel de Jerry Seinfeld de Timisoara vor fi umoristii care vor distra pe rand publicul cu glumele lor. Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula va constitui ca de obicei un concert impresionant cu invitati renumiti din tara si din afara ei: Guano Apes, Zdob si Zdub, R.O.A, Suie Paparude, Kasabi, Moby Dick, Luna Amara, Nick Warren, Guess Who si multi altii.

Se vor organiza de asemenea o sesiune de board games si outdoor games, un atelier de handmade, o multime de concursuri (Quiz contest „Cat stii despre reciclare”, Quiz Biblic, collection contest, etc) si competitii (aruncare la tinta cu deseuri, origami din deseuri, Curatenia iti umple burtica, Fotbal de masa, etc).

Daca tot mergi la festival, ia si CV-ul cu tine pentru ca vei avea ocazia sa ii intalnesti pe cei de la Asociatia Career Pass si sa discuti cu ei despre aspiratiile tale legata de viata profesionala. La Festival, cei de la Career Pass vor amenaja un cort pe post de centru de cariera. Aici vor avea loc discutii despre cariera, se vor face tatuaje cu logo-ul asociatiei in schimbul reducerilor la workshop-uri despre cariera si se vor revizui CV-uri pe loc.

Abonamentele pentru cele 4 zile costa 199 ron pana pe 24 august si 240 ron daca vor fi cumparate direct la locatie. Daca te numeri printre fericitii posesori de Studcard, poti cumpara abonamentul pana pe 19 august cu 169 ron.

Pentru a afla mai multe detalii despre festival, programul evenimentului si harta punctelor de interes de pe Valea Muresului, puteti consulta website-ul www.peninsula.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top