Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Educamp 2011 in Delta Dunarii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…unde se desfasoara Educamp 2011 in Delta Dunarii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/08/2011

Asa cum ne-am obisnuit, in Sulina au  avut loc foarte multe evenimente in vara acestui an, transformand orasul intr-un punct de atractie pentru turistii romani si nu numai. Astfel, in perioada 5-11 septembrie se va desfasura in acest loc minunat din Delta Dunarii, tabara Educamp 2011. Organizatorii isi propun sa adune cu ocazia acestui eveniment, tineri cu varste intre 18 si 30 ani care sa fie sociabili, deschisi si interesati de viitorul Romaniei si al locurilor ei speciale.Pe langa faptul ca tinerii vor afla lucruri noi si interesante despre Delta Dunarii, acestia vor fi incurajati sa isi spuna parerile intr-un mediu informal si sa gaseasca solutii inovative pentru bunastarea acestei regiuni.

Pe parcursul celor 7 zile, tinerii participanti vor trai o experienta inedita cu ajutorul Educamp. Acestia vor interactiona cu alti tineri din alte colturi ale tarii si vor impartasi din experienta lor si vor povesti cum au reusit sa treaca peste momentele dificile. De asemenea, tinerii vor primi informatii teoretice despre implementarea proiectelor iar in final vor pregati si vor sustine un plan pentru dezvoltarea unei societati din Delta Dunarii. Printre invitati se vor numara: Melania Medeleanu, Ionel Naftanaila, Iulian Olariu, etc.

Taxa de participare este 800 ron iar termenul limita pentru inscriere este 15 august. Plata se poate face in 2 transe: avansul de 25% pana la aceasta data iar restul pana pe 25 august.

Participantii vor fi cazati pe durata taberei la Pensiunea Casa Coral de 3 stele, situata in centrul orasului Sulina, pe faleza Dunarii, aceasta oferind locuri de cazare pentru 38 de persoane in 18 camere. Pentru mai multe detalii despre tabara puteti consulta website-ul educamp.ro/tabara-educamp.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Gratiela says:

    Ma bucur sa vad ca Sulina se ridica. Un loc atat de frumos…

home | top