Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti participa la un festival de muzica folk la Ziua Lacului Bolboci | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde poti participa la un festival de muzica folk la Ziua Lacului Bolboci

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/08/2011

Sambata, 6 august are loc pentru prima data, Festivalul „Ziua Lacului Bolboci”, care va fi si o sarbatoare a muzicii folk. Evenimentul face parte dintr-un proiect finantat din fonduri europene care isi propune promovarea turismului in zona Lacului Bolboci si a Muntilor Bucegi prin popularizarea acestor obiective cat mai mult posibil.

Spectacolul va fi deschis de marsul fanfarei, personajele de epoca se vor plimba printre vizitatori si se vor lasa admirate de acestia iar spre seara, Orchestra Chindia si Ansamblul de dansuri populare din Targoviste vor atrage privirile participantilor si vor smulge aplauze pentru maiestria cu care vor canta si dansa. Atmosfera boema a festivalului va fi completata de muzica interpretata de invitatii Vasile Seicaru, Emeric Imre si formatia Karma. Vor fi organizate si concursuri pe apa si alte activitati interactive pentru copii, astfel incat turistii de toate varstele sa se bucure de sarbatoare.

Lacul Bolboci este un lac artificial, situat in masivul muntilor Bucegi, la 8 km de Sinaia, care a fost construit pe cursul superior al Ialomitei. Daca turistii vor sa exploreze imprejurimile lacului pot vizita urmatoarele obiective turistice: Lacurile Moroeni si Scropoasa, Cabana Zanoaga, Cheile Ialomitei si Ialomicioarei. Iar daca vor sa petreaca un weekend intreg langa Lacul Bolboci, se pot caza la Cabana Bolboci situata la o altitudine de 1460m, care poate gazdui 72 de persoane vara si 40 de persoane iarna si care se mandreste cu alimentele bio din productie proprie pe care le poate oferi turistilor. Cabana are si o terasa suspendata de unde pot fi admirate peisajele minunate din imprejurimi.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi consultand website-ul: www.saptamana.com.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top