Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti patrunde intr-un mediu multicultural prin dans | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde poti patrunde intr-un mediu multicultural prin dans

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/08/2011

Fie ca esti pasionat de dans, de limbi straine sau iti doresti sa explorezi culturi diferite de cea in care te-ai nascut, exista un poiect care s-ar putea sa iti starneasca interesul. Se numeste „Programul de dansuri interculturale”, se desfasoara in perioada 15 august – 12 septembrie, este organizat de AIESEC Bucuresti si „inrolarea” costa 130 lei de persoana.

Programul este destinat in special elevilor de liceu si studentilor si isi propune sa ofere unui numar limitat de persoane oportunitatea de a face parte dintr-un proiect inedit prin care tinerii sa afle informatii despre mai multe culturi participand la diverse activitati antrenante. Cei 6 traineri din Rusia, China si Egipt vor impartasi romanilor cate putin din cultura si traditiile tarilor lor de provenienta. Persoanele selectate vor avea la dispozitie mijloace inovative si interactive de invatare, cursurile constand in 9 sedinte a cate 2 ore fiecare ce se vor desfasura in 2 sali de dans din Bucuresti (se vor organiza 2 sedinte pe saptamana). Astfel o ora va fi dedicata dansului iar cealalta va fi dedicata cursurilor de limba, in care tinerii vor putea invata cateva cuvinte in chineza, rusa sau egipteana.

La incheierea cursurilor, pe 12 septembrie, AIESEC Bucuresti va organiza un spectacol in care tinerii vor avea ocazia sa isi valorifice cunostintele dobandite pe parcursul programului. Inscrierea se poate face pana pe 7 august completand un formular simplu pe website-ul www.aiesecbucharest.ro, acolo unde puteti afla si mai multe detalii despre proiect.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top