Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde mergi la un festival ca o vacanta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde mergi la un festival ca o vacanta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/08/2011

Weekend-ul 13-14 august vine cu o surpriza muzicala pentru locuitorii capitalei dar si pentru vizitatorii si oaspetii ei. Este vorba de Festivalul Summer Well care se va desfasura pe Domeniul Stirbey (la 15 km de Bucuresti) si care isi propune sa le ofere participantilor 2 zile de relaxare, distractie si muzica buna.

Evenimentul se va desfasura sub deviza „Un festival ca o vacanta”, fiind organizat si prezentat de Livada, Orange si Beck’s. Pe langa invitatii de renume care vor sustine concerte (sambata vor concerta Plan B, Noisettes, Mystery Jets, , Chew Lips iar duminica: The Raveonettes, The Wombats, Chapel Club, Alex Clare), vor avea loc si alte activitati culturale cum ar fi expozitii si proiectii de filme. Un abonament pentru accesul la festival pe durata celor 2 zile costa 99 lei si poate fi achizitionat, de exemplu, din reteaua Eventim sau online iar copiii sub 12 ani, insotiti de parinti au accesul liber.

Domeniul Stirbey cuprinde Palatul Stirbey (care reprezinta un element din patrimoniul cultural si istoric national), capela „Sfanta Treime” (construita intr-un stil arhitectural eclectic la sfarsitul secolului al 19-lea) si un lac interior dar are iesire si catre lacul Buftea.

Mai multe detalii despre eveniment precum si programul complet puteti afla consultand website-ul: www.summerwell.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Sursa foto 3

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top