Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Festivalul International al Dunarii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, February 23, 2019

…unde se desfasoara Festivalul International al Dunarii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/08/2011

Daca mai are cineva nevoie de motive in plus sa mearga in Delta Dunarii, sa admire peisajele captivante din zona respectiva sau sa viziteze orasul Tulcea in drum sau la intoarcere, exista un eveniment organizat in luna august, menit sa mareasca interesul turistilor.

In perioada 12-15 august va avea loc Festivalul International al Dunarii care, aflat la editia a 5-a, se va desfasura in orasul Tulcea. La festival vor participa mestesugari ce isi vor expune lucrarile spre vanzare in Piata Civica si se va organiza o expozitie si o parada a vehiculelor de epoca ce vor putea fi admirate de vizitatorii de toate varstele pe Strada Unirii. Pe faleza Dunarii se va amenaja o expozitie de fotografie cu tema „Tulcea – Natura si Cultura” iar in ultima zi, de Sfanta Marie, vor avea loc manifestatii de ziua Marinei si un foc de artificii. Atmosfera va fi intretinuta de trupe si cantareti populari precum: IRIS, VUNK, Smiley, Stefan Banica Jr. si altii.

Un obiectiv turistic care nu trebuie ratat la trecerea prin Tulcea este „Muzeul de Stiintele Naturii Delta Dunarii” situat pe Str. Progresului nr. 32. Functioneaza din 1964 si ofera publicului oportunitatea sa vizioneze exponate de arheologie, etnografie, stiintele naturii si arta plastica.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment si programul exact pe zile accesand website-ul www.iubesctulcea.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top