Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Padina Fest 2011 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde se desfasoara Padina Fest 2011

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/08/2011

Festivalul are loc in perioada 3-7 august pe platoul Padina de pe Valea Ialomitei din Masivul Bucegi. Acest eveniment este organizat in special pentru turistii pasionati de activitatile montane transformand platoul Padina intr-o zona de distractie unde se pot practica sporturi extreme sau relaxante intr-o atmosfera de sarbatoare.

Turistii se vor putea inscrie la tiroliana, rapel, catarare, vor putea inchiria biciclete, vor porni in drumetii scurte sau lungi si vor putea participa la Treasure Hunt. Pe platou vor fi amenajate zone “Food&Drinks” si “Military Camp” si se va putea juca oina (invata aici cum sa joci sportul national oina). Vor fi organizate de asemenea ateliere de muzica si proiectii de film (“Iluzionistul”), totul pentru relaxarea si inveselirea vizitatorilor.

Poti ajunge in locatia unde se desfasoara festivalul prin diverse mijloace: poti merge cu telecabina (Busteni – Babele – Pestera), pe jos (Sinaia cota 2000 – Padina), cu bicicleta (Sinaia – cabana Cuibul Dorului – Saua Dichiului – Padina) sau cu masina. Organizatorii au realizat si o harta cu toate punctele de interes ale Padina Fest astfel incat vizitatorii sa se orienteze foarte usor si sa ajunga rapid in locurile unde pot participa la activitatile preferate.

Gasiti mai multe detalii despre festival si despre programul complet, accesand website-ul oficial al evenimentului  padinafest.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top