Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde are loc un festival moto country | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, September 20, 2018

…unde are loc un festival moto country

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/07/2011

Una dintre destinatiile favorite ale romanilor: Valea Prahovei, devine mai animata in perioada 11-14 august, odata cu Moto Xcountry Festival 2011 care va avea loc in Busteni pe Valea Cerbului.

Acest eveniment se afla la editia a 5-a si reprezinta cel mai important  festival de endurocross pentru amatori din estul Europei si este destinat atat pilotilor profesionisti cat si celor care se rezuma doar la a admira stilul moto off-road. Festivalul va debuta cu un show nocturn si va continua cu 3 zile de concursuri, demonstratii de abilitati, starturi spectaculoase, etc. Participantii si spectatorii vor fi invitati sa participe la petrecerea din camping care se va desfasura printre gratare, corturi si ceaune.

Daca ai ajuns in Busteni si vrei sa schimbi atmosfera de festival cu ceva mai linistit, poti merge sa vizitezi, de exemplu, Biserica Domneasca (situata pe Bulevardul Libertatii nr. 2, reprezinta o ctitorie a Regelui Carol I si a Reginei Elisabeta pictati in marime naturala in pronaos). Un alt obiectiv turistic, de data aceasta natural, este Cascada Urlatoarea. Drumul catre Cascada se face din Busteni prin padure si dureaza 1h si jumatate iar numele ei vine de la zgomotul facut de apa in caderea ei de la 12 m inaltime.

Daca ai nevoie de mai multe detalii despre festival poti consulta website-ul: www.xcountry.ro, aici gasesti programul complet al evenimentului si formulare pentru inscrierea in concurs.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top