Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti sa sari cu parasuta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…unde poti sa sari cu parasuta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/07/2011

Este vorba despre o afacere dezvoltata de doi frati, Dragos si Bogdan Boeru care au inceput de mai bine de 10 ani sa practice parasutismul din pasiune si au participat la diferite sesiuni de pregatire, competitii si festivaluri in Europa (Franta, Spania, Ungaria, Italia, Cehia). Din dorinta de a oferi si altor pasionati de sporturi extreme experienta unica a unui salt cu parasuta la standarde exceptionale, s-a nascut Scoala de Parasutism TNT Brothers.

Dropzone-ul TNT Brothers, situat in comuna Cornetu, la 17 km de Bucuresti este cel mai modern si performant din tara, cu instructori cu experienta de peste 10 ani. Daca esti incepator poti opta pentru un curs de initiere cum este AFF (Accelerated Freefall) care presupune cel putin 7 salturi de cadere libera de la 4000 m si un salt de tandem, toate acestea sub supravegherea unui instructor pregatit la standarde internationale. Pentru avansati, de exemplu, un salt individual de la 3700 m costa 100 lei.

Daca te numeri printre pasionatii de sarituri cu parasuta sau de sporturi extreme in general si vrei sa asisti la un eveniment cu adevarat special, in septembrie, intre 22-25 septembrie, esti asteptat la primul festival de parasutism din Romania, organizat de  TNT Brothers care se numeste Skyfest / Bucharest Skydiving Boogie.

Poti afla mai multe informatii pe site-ul www.tnt-brothers.ro sau pe Facebook: TNT Brothers. Adresa lor este: Aerodrom Clinceni, Ilfov, Sos. Bucuresti-Alexandria km 16.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Daniel says:

    Super

  2. Thank you a bunch for sharing this with all of us you really understand what you’re speaking about!
    Bookmarked. Please also consult with my website =).
    We will have a link alternate contract among us

home | top