Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde mergi la Liberty Parade | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde mergi la Liberty Parade

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/07/2011

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale verii, Liberty Parade va avea loc pe 30 iulie, la sfarsitul acestei saptamani pe plaja dintre Venus si Saturn. Parada are loc de 10 ani si de fiecare data reuseste sa adune intr-un singur loc o multime de oameni care se distreaza la cel mai mare eveniment dance din Romania.

Intrarea este libera in Arena insa trebuie sa ai peste 18 ani. Daca vrei sa iesi putin in evidenta printre zecile de participanti, poti veni costumat, asa cum te sfatuiesc si organizatorii. Gasesti cateva idei despre ce elemente funky poti adauga costumatiei tale accesand site-ul oficial Liberty parade: www.libertyparade.com. Printre invitati se numara: Sharam, DJ Optick, Vali Barbulescu, Vika Jigulina, DJ Raoul, Liviu Hodor, Adrian Eftimie si multi altii. Iar Duminica, pe 31 iulie, poti participa la un afterhours de senzatie sustinut de DJ Optick pe plaja The Reef de langa scena.

Poti sa pleci catre Liberty Parade din diverse puncte de plecare stabilite de organizatori cum ar fi de exemplu: Constanta – Gara, Bucuresti – Gara de Nord, Braila – Promenada Mall, etc (poti consulta lista complete a punctelor si a orelor de plecare aici). Daca pleci cu masina si vrei sa faci parte din coloana de masini care pleaca spre parade, poti cere un bumper sticker cu Liberty Parade 2011 (poti face asta pan ape 28 iulie).

Pentru lista complete cu invitatii la eveniment si pentru detalii de ultima ora puteti consulta website-ul www.libertyparade.com.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top