Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde Jocurile Olimpice vin in Ferentari | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, June 23, 2018

…unde Jocurile Olimpice vin in Ferentari

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/07/2011

Miercuri, 27 iulie, Ambasada Britanica si Policy Center for Roma and Minorities (o organizatie non-guvernamentala, non-profit, de tip think-tank, infiintata in Romania in anul 2008, care actioneaza in vederea solutionarii problemelor legate de incluziunea sociala a romilor si a celorlalte minoritati etnice), organizeaza un eveniment care prevesteste deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012 care vor avea loc in Londra peste un an.

Evenimentul “Jocurile Olimpice vin in Ferentari” va avea tematica sportiv-culturala si va fi organizat in Ferentari, unul dintre cartierele mai putin populare ale Bucurestiului. Vor avea loc meciuri demonstrative, concursuri de baschet, fotbal, scrima si box. Zona Aleea Livezilor, unde va avea loc cea mai mare parte a demonstratiilor, va fi inchisa traficului rutier intre orele 10:00-13:00. Publicul va avea acces liber si va putea cunoaste cativa invitati – sportivi de renume  precum: Laura Badea, Violeta Beclea sau Ionela Tarlea.

De asemenea, de-a lungul zilei vor fi si momente artistice realizate de Copiii din Clubul de Educatie Alternativa (acestia vor prezenta o piesa de teatru coordonata de actorul de etnie roma Sorin Sandu). Participantii la eveniment vor putea asista si la un spectacol de street dance realizat in colaborare cu Trouble Crew si la un atelier de improvizatie muzicala coordonat de Damian Draghici.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul: www.policycenter.eu.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Daniel says:

    Un loc unde se pot juca puradei si ciortanii

home | top