Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti caza in Roma | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…unde te poti caza in Roma

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/07/2011

In cazul in care sunteti in cautare de cazare in Roma sau poate simtiti nevoia sa faceti o comparatie intre locul in care v-ati cazat si alte hoteluri sau pensiuni, puteti citi review-ul facut de noi pentru Hotelul Excel Montemario.

Hotelul este situat pe Via degli Scolopi 31 (este o straduta foarte ingusta si oarecum ascunsa ce deriva dintr-un bulevard mai mare numit Via Trionfale) si are 97 de camere, fiind cotat la 4 stele. Pentru a ajunge la acest hotel de la Aeroportul Fiumicino, trebuie luat trenul cu directia Trastevere si schimbata directia chiar la aceasta statie cu un alt tren cu directia Gemelli care va fi si destinatia finala (gasiti aici harta trenurilor din Roma www.romaintreno.it).  Via degli Scolopi se afla pe aceeasi parte cu statia de tren dar la aproximativ 7-800 m distanta. Cazarea la hotel se poate face incepand cu ora 14:00 iar eliberarea camerei trebuie facuta pana la ora 12:00. Desi din afara nu arata de 4 stele, impresia generala a fost buna, avand in vedere ca am gasit o camera dubla curata, cu aer conditionat si care arata la fel ca in poza de pe site.

Hotelul are si o piscina (deshisa pana la 18:30), care, desi este destul de mica, reprezinta o oaza de relaxare dupa o zi intreaga de vizitat iar in jurul ei se creeaza o atmosfera foarte placuta. Singurul dezavantaj este ca nu poti intra in apa fara cascheta iar daca din nefericire nu ai la tine, platesti 6 euro/buc. Daca nu vrei sa te deconectezi de realitatea virtuala, poti folosi internetul wireless din locatie sau poti folosi calculatorul cu internet din receptie.

Drumurile spre centrul istoric al orasului sau spre Vatican se pot parcurge cu diverse autobuze precum 913 (centru), 907, 991, etc iar biletele se pot achizitiona de la mai multe tipuri de magazine sau cafenele. Pentru mai multe detalii despre locatie puteti accesa web site-ul oficial al Hotelului: www.excelmontemario.it.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Marius says:

    multumim pt articol. ca de obicei, unul documentat!

  2. nickro says:

    Foarte departe de centru!

home | top