Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde faci gimnastica intr-un mod inedit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, September 19, 2018

…unde faci gimnastica intr-un mod inedit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/07/2011

Ultima moda in materie de exercitii fizice si miscare este reprezentata de “Aerial Yoga”, un concept destul de nou la noi in tara insa care isi castiga din ce in ce mai multi fani. Acest tip de gimnastica te ajuta atat sa indepartezi greutatea nedorita  sau sa te mentii in forma cat si sa te relaxezi fiind chiar distractiv. Daca vei incerca sa mergi macar la o sedinta, te vei simti precum artistii de la circ in numarul acela cu esarfe colorate ce coboara din tavan si sunt manuite cu gratie de acestia in zeci de modalitati.

Aerial Yoga se poate practica intr-o sala obisnuita de aerobic insa aceasta trebuie sa fie dotata cu hamace, respectiv niste bucati de material prinse de tavan care pot sustine persoane cu greutate de pana la 100 kg. Aproape la toate exercitiile (contin elemente de yoga, gimnastica acrobatica, dans, pilates, etc) pe care trebuie sa le faci ai nevoie de hamac. Avand in vedere ca nu vei folosi gantere, stepp-er sau alte obiecte obisnuite, practicand acest stil de gimnastica vei fi nevoit sa iti mentii echilibrul in aer si, astfel, vei deveni constient de propria greutate.

Unul dintre saloanele unde poti practica Aerial Yoga este Body Exprim, situat pe Bdul. Constructorilor, nr. 29A in Sectorul 6 al capitalei. Pentru mai multe detalii despre abonamente, preturi si alte servicii oferite de club (cum ar fi un program personalizat de slabire rapida cu o durata de 3 luni), poti consulta website-ul www.bodyexprim.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top