Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te plimbi prin Bucuresti ascultand muzica estivala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde te plimbi prin Bucuresti ascultand muzica estivala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/07/2011

Este vorba despre Stagiunea de muzica estivala din acest an care se desfasoara pana pe 25 septembrie in fiecare weekend in Gradina Cismigiu incepand cu ora 11:00.

Zilele de 23 si 24 iulie, vor aduce pe scena din chiosc formatiile de instrumentisti Brass Orchestra si Polyphonic. Ultimul sfarsit de saptamana din luna iulie, aduce pentru cei prezenti in parc, pe 30 si 31 iulie formatia Tudoran Band si Brass Quintet.

De asmenea, in Cismigiu, pana pe 25 august poti vizita expozitia „La tara” a lui Manfred Willmann care consta intr-o colectie de 136 de fotografii color realizate intre anii 1983 si 1991, folosind o tehnica deosebita, care confera culorilor o luminozitate remarcabila, prezinta instantanee din provincia austriaca, artistul prezentand atat aspectele frumoase, dar si pe cele urate ale vietii de la tara, cu intentia de a combate perspectiva plina de clisee asupra acesteia. Expozitia este organizata de Forumul Cultural Austriac si Muzeul National al Taranului Roman.

Pentru programul complet din fiecare weekend si pentru lista trupelor care vor canta in Cismigiu puteti consulta website-ul www.arcub.ro. Daca doriti insa sa aflati mai multe informatii referitoare la expozitia “La tara” puteti consulta website-ul www.muzeultaranuluiroman.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Table says:

    Foarte inspirat si frumos locul: Gradina Cismigiu. Poate daca am timp, o sa trec si eu pe acolo, macar asa de curiozitate :D Mersi de recomandare

home | top