Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti asculta muzica in Delta Dunarii la Sfantu Gheorghe | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, December 10, 2018

…unde poti asculta muzica in Delta Dunarii la Sfantu Gheorghe

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/07/2011

In perioada 21-24 iulie incepe Delta Music Fest, un eveniment aflat la a 3-a editie la care sunt invitati: Silent Strike, Gojira, Tieftoner, Limun, Charlie Dundeen,  si multi altii. In Delta vor rasuna genuri de muzica precum: house, techno, disco, acid house, pana la drum and bass, dubstep, garage, electro.

Festivalul va fi organizat in incinta complexului „Dolphin” din Delta – Sfantu Gheorghe, aici existand si posibilitatea de cazare in Dolphin Camping la casute (in numar de 55) sau cu cortul (600 locuri pentru cort). De asemenea, turistii se mai pot caza in complexul Green Village insa acesta fiind de 4 stele si avand facilitati precum: piscina, jacuzzi, sauna si teren de sport, si tarifele sunt pe masura.  Inafara de concertele programate pentru Delta Music Fest, aici vor avea loc si activitati sportive precum concursuri de fotbal si caiace sau proiectii de filme (oferite de catre ShortsUP, Film Menu si Institutul Francez din Bucuresti).

Intrarea la festival este libera iar la Radio Guerrilla se desfasoara un concurs la care poti sa castigi o casuta numai pentru tine pe toata durata spectacolelor. Mai multe detalii despre festival, programul exact si alte informatii utile gasiti consultand website-ul http: www.deltamusicfest.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Andrei Pop says:

    Habar nu aveam de acest festival :)

  2. StiuUnLoc.ro says:

    De asta exista “StiuUnLoc.ro” :)

home | top