Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara cel mai renumit festival medieval din Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde se desfasoara cel mai renumit festival medieval din Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/07/2011

Festivalul Medieval Sighisoara 2011 va avea loc in perioada 27 – 31 iulie (va dura 5 zile anul acesta in loc de 3) si se va desfasura n 10 sectiuni: teatru, muzica, arte plastice, expozitii, dans, film, recital de poezie medievala, expozitie de carte, concerte pentru tineret si conferinte, presarate cu spectacole de animatie stradala, concerte de seara, concerte corale, expozitie de costume medievale si cursuri de dans medieval.

Tema festivalului din acest an este „Eroul medieval” si vor incerca sa ilustreze aceasta tema: zece ordine cavaleresti, numeroase formatii medievale din tara si din strainatate, trupe de teatru studentesti, trupe private si teatre profesioniste din tara si de peste hotare. In deschidere va avea loc o parada la care participa regele si regina, domnite, cavaleri, stegari, tobosari, circari, cavaleri calare, personaje medievale, actori, catareti, instrumentisti, cascadori,etc. Pentru mai multe detalii despre programul exact al Festivalului Medieval puteti consulta website-ul infosighisoara.ro.

Daca nu aveti cum sa ajungeti la festival si totusi va doriti sa ajungeti la Sighisoara anul acesta, nu ratati Festivalul Fanfarelor care va avea loc la inceputul lunii septembrie (5-6 septembrie) si care aduna in fiecare an o multime de iubitori ai muzicii de promenada. Fanfarele vor defila prin oras si vor tine concerte in Piata Cetatii iar Scoala de Muzica isi va deschide portile pentru o expozitie de instrumente muzicale.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top