Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizitezi o cetate pe ritmuri rock | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde vizitezi o cetate pe ritmuri rock

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/07/2011

Este vorba despre Cetatea Rasnov (Rosneau), o cetate taraneasca din judetul Brasov, care a fost construita in secolele 13-14 de catre locuitorii zonei cu scopul de a se apara de atacurile tatarilor si care a fost pastrata foarte bine pana in vremurile noastre. In aceasta Cetate s-au filmat mai multe cadre ale filmului Nemuritorii (1974 – in regia Sergiu Nicolaescu).

In perioada 22-24 iulie, in apropierea Cetatii Rasnovului, se desfasoara festivalul OST Mountain Fest, aflat la a 2-a editie, un eveniment dedicate scenei metal underground autohtone si internationale. Printre trupele participante la festival se numara si: Onslaught (Marea Britanie), Spectral (Romania), Apa Simbetii (Romania), Put Solnca (Rusia), Action Bass Tom Band (Germania), Keep of Kalessin (Norvegia), etc. Pentru lista completa a trupelor  dar si pentru mai multe detalii despre eveniment puteti consulta website-ul: www.ostmountainfest.ro. Pretul unui bilet pentru o zi este de 80 lei iar pentru toate cele 3 zile de 180 lei. Biletele se pot achizitiona in reteaua Biletoo.ro.

Odata ajunsi la Rasnov, turistii pot vizita Pestera Cetatii (deshisa de curand pubblicului) si alte obiective din apropierea cetatii: orasul Brasov care este situat la 15 km distanta, Castelul Bran care este de asemenea in apropiere, Pestera Dambovicioara cu relieful sau carstic deosebit si Muntii Piatra Craiului.

Orasul Rasnov pune la dispozitia turistilor in jur de 1500 de locuri de cazare insa pentru a trai cat mai intens evenimentul si a simti atmosfera rock din plin, turistii sunt invitati sa se cazeze in Campingul Valea Cetatii.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top