Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti sa joci squash | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde poti sa joci squash

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/07/2011

Avand in vedere ca este vara, vacanta pentru unii, concediu pentru altii sau pur si simplu seri relaxante, cu totii simtim nevoia de miscare si joc. Si cum joaca este sanatoasa si destresanta in portii mici si dese, va propunem un joc numit squash. A devenit destul de popular in ultima vreme dar multe persoane inca nu stiu cum se joaca sau il considera exclusivist (mai ales din cauza locurilor unde se poate practica – hoteluri luxoase).

Acest joc a aparut prima data in Franta si reprezinta o combinatie intre 5 alte sporturi. Se joaca pe un teren mic (640 cm latime) inconjurat de patru pereti albi, cu o racheta speciala, mai mica decat cele de tenis si cu o minge din cauciuc moale (maxim 25 de grame). Squash-ul se poate juca in doi sau la dublu, fiind un sport pentru care trebuie sa depui un efort fizic destul de mare si o strategie bine pusa la punct. Un meci de squash se joaca pana la 9, se serveste prima oara din orice patrat mic, iar mingea trebuie sa loveasca peretele frontal si sa se intoarca in patratul mare opus celui care serveste.

Cateva locatii, de exemplu, din Bucuresti unde se poate practica acest sport sunt: Class Hotel, Le Club din Satul Francez sau World Class Mariott Poti chiar sa optezi pentru abonamente insa in acest caz preturile devin destul de piperate. Avand in vedere ca este necesara o sala speciala pentru practicarea acestui sport, locurile unde poti merge nu sunt foarte multe si din pacate tind sa tina preturile la un nivel destul de ridicat.

Poti afla mai multe detalii despre “curentul” squash in Romania consultand website-ul www.squash-romania.com.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Adrian says:

    Am gasit nu demult un teren de squash in Bucuresti, mai putin elitist, in zona Regie, linistit, curat, recomand tuturor. Au si site http://www.activ-squash.ro

  2. Maria says:

    Squash-ul este un sport distractiv si in acelasi timp un modelator corporal extrem de eficient :) Este super cand poti sa ai grija de sanatatea ta intr-un loc dragut si prietenos asa cum este Activ Squash :)

  3. Mircea says:

    Mai sunt 3 terenuri de squash in Vitan , la Squash4all , au conditii foarte bune , vestiare curate de ultima generatie : dusuri , aer conditionat , mobilier , iar preturile sunt acceptabile , atmosfera placuta . Eu chiar m-am simtit bine acolo , incercati si voi !

home | top