Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti un colt de rai in Delta Dunarii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, January 20, 2019

…unde gasesti un colt de rai in Delta Dunarii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/07/2011

Locul cu pricina se numeste Gura Portitei si reprezinta un colt minunat de lume in care te vei simti coplesit de frumusetea peisajelor. Zona Gura Portitei (statiune situata la 50 km sud de Tulcea, pe o palma de nisip intre Marea Neagra si Lacul Golovita din Delta Dunarii) este izolata de civilizatie si apropiata de salbaticie oferind vizitatorilor o atmosfera propice relaxarii si amintiri unice.

La Gura Portitei se afla primul sat de vacanta din Romania care se numeste Eden, este clasificat la 3 stele si dispune de dotari pentru asigurarea confortului turistilor (precum: aer conditionat sau mobilier modern)  si de posibilitati de cazare pentru 160 de persoane in 15 vile si 77 casute din lemn. Complexul are si un restaurant cunoscut atat pentru preparatele din peste (populare peste tot in zona) cat si pentru mancarurile pregatite in stil romanesc.  Accesul la statiune se realizeaza cu ajutorul unui vaporas sau a unei salupe rapide care traverseaza Lacul Golovita.

Daca te plictisesti la un moment dat de atata soare si liniste poti opta pentru una dintre activitatile puse la dispozitie de angajatii complexului: excursii pe canalele Deltei, inchiriere barci cu motor, hidrobicicleta, ski jet, volei, tenis, etc. Pentru detalii despre conditiile de cazare si tarifele existente in acest moment dar si pentru aflarea catorva reguli impuse de administratorii complexului, poti consulta website-ul: www.guraportitei.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Daniela says:

    Da ! Este superb ! Am fost anul trecut si mi-a placut ff mult. Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

home | top