Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde copiii pot merge la Spa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…unde copiii pot merge la Spa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/07/2011

Exista un loc in care bebelusii se simt in largul lor, in apa. Si daca apa este calduta (putin peste 30 grade) si copiii pot fi insotiti de parinti iar cadrul este foarte primitor, atunci au parte de niste clipe minunate. Acest cadru se numeste Baby Spa, un club dotat cu piscina speciala pentru cei mici, vestiare si sali de dus, spatiu de joaca in aer liber, un cabinet medical si o sala destinata servirii mesei dupa terminarea sedintelor de inot sau joaca (aceasta sala serveste de asemenea si aclimatizarii organismului celui mic).

Accesul in piscina se face doar dupa efectuarea unor analize astfel incat copiii sa se poata bucura de balaceala si relaxare fara sa existe riscul de a contacta o boala cu aceasta ocazie. Clubul Baby Spa ofera si servicii de masaj, gimnastica si hidroterapie pentru nou-nascuti si sugari iar pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1  si 7 ani cu afectiuni neurologice, ortopedice sau sindromul Down, clubul ofera si servicii de kinetoterapie sustinute de unul dintre specialistii angajati aici. La Baby Spa si parintii se pot relaxa lasandu-si copilul pe mana personalului calificat si atent si alegand una dintre urmatoarele variante pentru intretinere corporala: masaj, sauna, fitness, piscina, solar.

Pentru mai multe detalii despre gimnastica acvatica si cursurile de inot oferite copiilor puteti consulta website-ul www.babyspa.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top