Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde tinerii din mediul rural pot participa la cursuri gratuite | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…unde tinerii din mediul rural pot participa la cursuri gratuite

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/07/2011

Este vorba despre un program organizat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret in parteneriat cu Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni, program care isi propune sa le ofere o sansa  tinerilor din mediul rural. Acesti tineri sunt adesea pierduti din vedere in ceea ce priveste educatia si pregatirea pentru viata de adult, principala cauza fiind lipsa de resurse. Acest aspect ii copleseste pe tinerii din mediul rural, si impreuna cu lipsa de informare, contribuie la evolutia nefavorabila a acestora.

Programul „RURALTIN – servicii integrate şi personalizate pentru tinerii din mediul rural” se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre

18 si 35 ani cu domiciliul (mentionat in cartea de identitate) in mediul rural, respectiv intr-una din regiunile Nord-Est, Sud-Est si Sud Muntenia. Cursurile vor avea loc la mare in perioada iulie-septembrie 2011 iar tinerii vor participa in serii de 7 zile. Cursurile vor fi absolut gratuite si vor trata aspecte precum: comunicare, lucrul in echipa, negociere, management, animatie socio-educativa. Toate acestea pentru a le acorda tinerilor participanti un minim de cunostinte si indrumare in ceea ce priveste cariera si mediul de lucru.

Mai multe informatii despre program si lista cu toate judetele din care tinerii pot participa gasiti consultand website-ul www.anst.gov.ro. Aici gasiti si formularul de inscriere care trebuie descarcat, completat si trimis catre adresele specificate. Inscrierile trebuie finalizate pana la data de 15 iulie.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top