Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde copiii pot merge intr-o tabara de nutritie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde copiii pot merge intr-o tabara de nutritie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/07/2011

Tabara este organizata pentru a ajuta copiii cu probleme de greutate sau cu tulburari de alimentatie (de exemplu pentru copiii cu preferinte exagerate pentru produsele catalogate drept fast-food). La sfarsitul taberei si parintii primesc sfaturi de nutritie avand in vedere ca acesti copiii au nevoie de o ingrijire si o atentie mai speciala fata de ceilalti.

Tabara va avea loc in urmatoarele perioade: 10-16 iulie, 07-13 august si 28 august – 3 septembrie in satul Vadul Anei, comuna Branesti (este situata la 22 km de Bucuresti). Vila in care vor sta copiii se numeste

 Vila Conil si este amplasata pe malul lacului Branesti oferind astfel micilor vizitatori un spatiu destinat deconectarii si relaxarii. Va fi amenajata o mini-ferma de animale care va constitui atractia principala dar copiii vor avea parte si de alte multe activitati distractive precum: curs de pescuit, curs de orientare turistica, bal mascat, curs de pictura, excursie la manastirea Pasarea, etc.

Totusi nu trebuie scapat din vedere scopul pentru care copiii se afla de fapt in aceasta tabara: sa faca miscare cat se poate de mult. Si cum jocul este cea mai buna metoda de a face sport, participantii vor avea la dispozitie: saltea pentru sarituri, mese de ping pong, porti de fotbal, leagane, cosuri de baschet, mingi de aerobic, rachete de badminton.

Pretul taberei este de 800 lei de participant si include cazare, pensiune completa, transport si seminarii/cursuri/asistenta pe tot parcursul sejurului. Puteti afla mai multe detalii despre tabara consultand website-ul Fundatiei pentru tratamentul obezitatii fundatia.net.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top