Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde inveti sa fii lider adevarat | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, September 19, 2018

…unde inveti sa fii lider adevarat

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/06/2011

Conceptul de leadership a devenit de-a lungul timpului din ce in ce mai popular si atunci cand este folosit se refera de cele mai multe ori la termeni precum: conducere, coordonare, mentorat, etc. De fapt leadershipul reprezinta un proces dinamic de conducere care presupune luarea deciziilor pe baza interactiunii dintre lideri si a dezbaterii problemelor la toate nivelele ierarhice pana la solutionarea lor si implementarea hotararilor.

Exista 21 legi ale leadershipului cuprinse intr-una din cartile lui John Maxwell care a reprezentat un best-seller cu peste 1 000 000 de exemplare vandute. Puteti gasi o prezentare generala a celor “21 legi incontestabile ale leadershipului” vizitand website-ul www.leadershipcenter.ro.

Daca te afli in proces de pregatire sa devii un lider de succes sau pur si simplu vrei sa stii mai multe lucruri despre ce inseamna sa fii unul poti participa la “Leaders School 8”. Este vorba despre un program destinat tinerilor intre 18 si 25 ani care sunt dornici sa invete lucruri despre leadership si sa fie inspirati de modele romanesti care fac parte din aceasta categorie. Printre invitatii acestei editii a scolii de lideri se vor regasi si: Iolanda Balas, Presedinte Onorific al Federatiei Romane de Atletism; Actorii Mircea Albulescu si Maria Dinulescu, sustinatori ai campaniei „Generatia noua apreciaza si sustine generatia matura”; Dumitru Prunariu, Astronaut (TBC); Dan Bulucea, Country Manager Google; Marius Ghenea, Fondator PC Fun; Radu Deac, Chirurg si Inventator; Gabriel Mosoianu, Antrenor si Acrobat.

Inscrierile se pot face pana la data de 15 iulie, evenimentul urmand sa aiba loc in perioada 31.07 – 06.08.2011. Locatia unde se va desfasura conferinta va fi Poiana Brasov, Hotel Rina Vista.

Mai multe detalii despre organizare si program dar si mai multe motive pentru care ar trebui sa te inscrii daca esti interesat de acest domeniu gasesti consultand website-ul: www.leaders.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top