Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde elevii se pot inscrie la Scoala de vara Force | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde elevii se pot inscrie la Scoala de vara Force

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/06/2011

Elevii de liceu mai au timp sa se inscrie la Scoala de vara Force (Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education) pana pe 1 iulie. Este vorba despre o scoala de vara (aflata la a treia editie) organizata special pentru elevii de liceu din toata tara, cu performante educationale deosebite, care va avea loc anul acesta in perioada 4-14 august.

Pe parcursul celor 10 zile, cei 20 de elevi selectionati vor sustine teste de personalitate si autocunoastere, vor invata notiuni si tehnici de branding personal, vorbire in public si persuasiune. Training-urile, workshop-urile si prezentarile vor fi sustinute de profesionisti in domeniu, reprezentanti ai mediului de afaceri, antreprenori de succes, etc. Vor fi puse la dispozitia elevilor informatii intr-o gama variata menite sa ii ghideze pe acestia spre cariera pe care si-o doresc si sa ii introduca in „lumea de dupa scoala”.

Pe langa actiunile mentionate mai sus, vor avea loc si activitati distractive pentru elevi: excursii in imprejurimile Sibiului, petreceri, seri tematice, jocuri de echipa dar si activitati ecologice pentru responsabilizarea tinerilor fata de mediul inconjurator.

Pentru mai multe detalii despre program si despre actiunile care vor avea loc in aceasta Scoala de Vara dar si despre conditiile de participare si inscriere, puteti accesa website-ul http://www.force.ro/program.php.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top