Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te poti distra langa Bucuresti la Snagov | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde te poti distra langa Bucuresti la Snagov

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/06/2011

Ai mai multe variante: pornesti intr-unul dintre circuitele eco-turistice prin zona Snagov, mergi pur si simplu la un gratar cu program de voie in zonele special amenajatesau ai rabdare pana pe 1 iulie cand incepe festivalul B’ESTFEST.

Exista numeroase posibilitati de circuite eco-turistice la Snagov, pe jos cu titicarul, pe apa cu vaporasul, circuite de durate diferite, cu activitati de agrement diferite, etc.  De exemplu “Circuitul Snagovului” dureaza 7 ore si este un program de weekend, desfasurandu-se in fiecare sambata si duminica de vara cu plecari de la Piata Victoriei la anumite ore din zi. In pretul circuitului (140 ron/persoana pentru luna iunie si 250 lei/persoana in rest) ai incluse servicii precum: transportul (Bucuresti – Snagov – Bucuresti), o gustare/picnic, ghid turistic, circuit cu vaporasul/titicarul.

Poti sa alegi si altfel de circuite cum ar fi: circuit cu caiacele pe lac (2h/80 ron/persoana), circuit cu bicicletele (2h/60 ron/persoana), Turul Manastirilor din Snagov, etc. Mai multe detalii gasiti pe website-ul www.snagov.ro.

Festivalul B’ESTFEST se desfasoara in perioada 1-3 iulie in zona Pipera-Tunari si are printre invitatii romani pe: Omul cu Sobolani, Suie Paparude, Sarmalele Reci, ROA si Coma, iar printre cei straini pe: MIKA, Lamb, Pendulum, Roger Sanchez, etc. Biletul pentru o zi costa 125 lei, copiii sub  12 ani au acces gratuit la eveniment daca sunt insotiti de un adult iar daca iti convingi prietenii sa mearga si va strangeti 10 persoane puteti obtine chiar o reducere de 50% din pretul biletelor.

Gasesti mai multe detalii despre bilete, abonamente pe toata durata festivalului si programul acestuia pe website-ul oficial: www.bestfest.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1 Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top