Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde afli ultimele noutati in legatura cu Noul Cod al Muncii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde afli ultimele noutati in legatura cu Noul Cod al Muncii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/06/2011

Avand in vedere schimbarile care au avut loc in legislatie cu privire la Codul Muncii, cat mai multe informatii despre aceste modificari sunt extrem de binevenite. De asemenea, angajatii departamentelor de HR trebuie sa fie intotdeauna foarte bine instruiti cu privire la orice modificare in Codul Muncii iar pentru a se informa intr-un mod placut se pot inscrie la seminarul “De la Fisa Postului la Evaluarea Performantei angajatilor”.

Seminarul va fi compus din trei module: elaborarea fisei de post, elaborarea obiectivelor individuale associate fisei de post, evaluarea criteriilor de performanta associate fisei de post. Organizatorii isi propun sa clarifice elemente legate de procesul de constructie a postului, a fiselor de post si ale specificatiilor asociate prin prezentarea a cat mai multe exemple practice concrete. Poti vizualiza programul exact al zilelor de seminar accesand urmatorul website: www.wtib.ro. Aici gasesti si informatii despre inscriere si costuri.

Acest seminar va avea loc in perioada 23-26 iunie la Hotel Malibu din Mamaia si va fi sustinut de Irina Berar (Senior Consultant). Hotelul de patru stele este situat pe plaja din statiunea Mamaia, are 157 de camera si 22 apartamente, un restaurant cu specific traditional si international si un spatiu “spa” cu sala de fitness, o cada imensa cu hidromasaj si sauna.

Daca nu mai sunt locuri la acest seminar sau nu se potriveste cu profilul vostru, puteti consulta pagina web: www.wtib.ro pentru seminarii din alte domenii si in alte perioade de timp.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top