Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vezi o multime de animale salbatice | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde vezi o multime de animale salbatice

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/06/2011

Pentru acest weekend, care se anunta foarte calduros (maxime de 30 de grade) in capitala, va propunem o varianta de petrecere a timpului prin care va veti destinde si veti iesi din monotonie.

Aceasta varianta presupune o vizita la Gradina Zoologica din Bucuresti (Aleea Vadul Moldovei, nr. 4, sector 1). Gradina Zoologica a fost infiintata in anul 1955 si are in interior 150 de specii si subspecii de animale, atat fauna locala cat si exotica.

Daca vrei sa arunci o privire in Gradina Zoologica dar din confortul casei tale, ai ocazia minunata sa accesezi digitalzoo.kappa.ro, un site care iti pune la dispozitie pe langa imagini recente din gradina si camere live pentru cateva “animale VIP” (cele mai indragite). Astfel le poti observa activitatea aproape in orice moment. Pe acest site mai gasesti stiri despre ultimele animale care au ajuns la Zoo dar si filmulete educative si interesante despre anumite specii (de exemplu despre maimutele tamarin). Ai posibilitatea sa imbogatesti galeria de imagini surprinse in diverse Gradini Zoologice din Romania sau din afara tarii. De asemenea, daca esti un iubitor de animale, poti chiar adopta virtual unul dintre animalutele de la Gradina Zoologica disponibile pentru acest lucru pe site. Vei primi un certificat de adoptie si informatii periodice despre ce mai face animalutul tau preferat.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top