Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti vedea un spectacol de vis | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde poti vedea un spectacol de vis

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/06/2011

Pe 15 iunie are loc la Sala Palatului, un spectacol cu adevarat special care se numeste “My Dream”. Spectacolul este dedicat culturii traditionale chinezesti iar artistii care vor performa pe scena fac parte din Trupa  “China Disabled People’s Performing Art Troupe”. Faptul ca niste oameni cu dizabilitati isi aduna fortele si isi canalizeaza energia intr-un mod atat de armonios si artistic constituie o lectie de viata si o motivatie incredibila pentru noi toti.

La fiecare spectacol, artistii multumesc tarii-gazda prin interpretarea a doua melodii din tara respectiva. De data aceasta cei doi solisti (Yang Haitao si Zumu Laiti) vor interpreta o melodie din repertoriul Mariei Tanase si melodia „Cele doua cuvinte” cantata de trupa Taxi. Mesajul pe care vor sa il transmita artistii prin acest spectacol este ca trebuie sa faci orice pentru a-ti indeplini visul indiferent de ce dificultati intampini de-a lungul vietii sau de ce defecte porti cu tine de la nastere. De asemenea, My dream isi propune sa arate societatii ca si persoanele cu dizabilitati se pot integra foarte bine si chiar pot face lucruri uimitoare in ciuda situatiei in care se afla.

Trupa a fost infiintata in 1987 (din 2004 a renuntat la indemnizatia guvernamentala si se autofinanteaza din arta pe care o creeaza) si este compusa din 36 de persoane: 22 cu deficiente de auz, 12 cu deficiente vizuale si doua persoane cu dizaabilitati fizice.

Spectacolul va avea loc la Sala Palatului (Str. Campineanu Ion, nr. 28, Bucuresti) iar biletele pot fi procurate din reteaua Eventim de exemplu. Gasesti mai multe detalii despre trupa si spectacol pe website-ul www.romanialibera.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top