Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti petrece weekend-ul acesta in Bucuresti, Cluj sau Timisoara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde iti poti petrece weekend-ul acesta in Bucuresti, Cluj sau Timisoara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/06/2011

In cazul in care nu ati stabilit o plecare inafara orasului pentru weekend-ul acesta avem o „recomandare culturala”: Noaptea Alba a Galeriilor 2011. Este vorba despre a cincea editie a evenimentului (organizat de Asociatia Ephemair), care va avea loc pe 10 iunie in Bucuresti (peste 50 de locatii) si Cluj Napoca (peste 10 locatii) si care are ca scop promovarea formelor de arta contemporana in randul oamenilor obisnuiti.

Iubitorii de arta si de frumos vor putea admira expozitii de street-art, de fotografie, vor putea asculta si privi auditii, concerte si reprezentatii live in locatii special create pentru astfel de evenimente sau in spatii alternative, locuri in care arta apare mai rar.

Pentru cei interesati sa isi petreaca noaptea 10-11 iunie plimbandu-se de la o galerie la alta exista posibilitatea parcurgerii acestui traseu cu ajutorul unei biciclete. Astfel, tot ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca vei avea o bicileta disponibila in noaptea respectiva este sa te inscrii printr-un email trimis la una dintre urmatoarele adrese: centru@cicloteque.ro sau contact@noapteagaleriilor.ro (mai multe detalii gasesti pe pagina evenimentului).
Pe pagina oficiala a evenimentului: www.noapteagaleriilor.ro gasiti programul detaliat, locatiile unde puteti merge si artistii care participa la acest festival cultural.

De asemenea, in Bucuresti (gasesti aici mai multe detalii) si in Timisoara (gasesti aici programul complet al evenimentului) perioada 10-12 iunie are loc evenimentul “Street Delivery”. Sub deviza “Inchidem strada pentru tine!” vor avea loc demonstratii de graffiti, ateliere de caricaturi, jucarii din hartie, origami si stickere, proiectii, lectii de chitara pentru incepatori, dezbateri, concerte si multe alte activitati concepute pentru a da viata strazii.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top