Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Sibiu unde se desfasoara un festival de moda | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in Sibiu unde se desfasoara un festival de moda

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/06/2011

Este vorba despre “Brukenthal Fashion Week”, un eveniment care se va desfasura in Sibiu (Capitala Culturala a Europei in 2007), cu sprijinul Muzeului National Brukenthal si care isi propune sa redea vizitatorilor si participantilor un amestec perfect intre moda, arta contemporana si life-style.

Perioada in care va avea loc prima editie a acestui festival de moda in Sibiu, este 28 iunie – 02 iulie. Vor fi invitati atat designeri vestimentari recunoscuti cat si tineri designeri mai putin renumiti in lumea modei iar pe perioada celor 5 zile ale evenimentului vor avea loc prezentarile colectiilor pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012. In fiecare seara modelele vor defila pe scena si vor prezenta publicului intre 6 si 8 colectii de haine si accesorii. De asemenea, pentru a creste importanta si faima festivalului, organizatorii au invitat si designeri straini pentru a-si expune creatiile la Sibiu.

Pentru a crea legatura modei cu arta, in cadrul festivalului, vor exista multe alte evenimente menite sa mareasca dorinta de frumos a vizitatorilor. Se vor organiza expozitii de fotografie, de arta plastica, sculpturi, bijuterii, accesorii dar si o piesa de teatru si cateva concerte in aer liber (spre sfarsitul festivalului).

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe website-ul: www.sibiul.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top