Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti prieteni necuvantatori | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde gasesti prieteni necuvantatori

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/06/2011

Este vorba despre PetExpo 2011, o expozitie dedicata animalelor de companie care se va desfasura in perioada 10-12 iunie la Zone Arena (Bdul. Barbu Vacarescu, nr. 164). Aici vor fi prezente nenumarate tipuri de animale de companie precum: caini, pisici, papagali, broscute testoase, pesti, rozatoare, reptile si insecte. De asemenea, daca ai deja un animal de casa, poti gasi la expozitie diverse accesorii pentru el, custi, acvarii, alimentatie speciala, etc.

In cadrul expozitiei vor avea loc si diferite manifestatii cum ar fi demonstratia Politiei Comunitare (Sambata de la 15:00), demonstratia Ringstar Club (firma de dresaj canin). Deasemenea poti asista la prezentari de moda cu catei si pisici, la concursuri (“Cel mai mancacios catel” sau “Cel mai bun prieten al omului”) si trasee cu obstacole, la demonstratii de tuns si la expozitii de animale exotice.

Gasesti mai multe detalii despre eveniment pe website-ul oficial www.petexpo.ro. Pe pagina de Facebook a site-ului au loc si concursuri foarte simple la care poti castiga invitatii gratuite la expozitia de animale. Pretul unui bilet de intrare la expozitie este de 7 lei iar pentru copiii cu varste mai mici de 7 ani, intrarea este gratuita.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top