Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti plaja cu cel mai fin nisip din Romania – Sulina | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde gasesti plaja cu cel mai fin nisip din Romania – Sulina

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/06/2011

Pentru weekend-ul acesta propunerea este de a vizita Sulina, un oras vechi din Romania care ofera o atmosfera interesanta si misterioasa. Este singurul oras al Deltei – port la Marea Neagra, plaja aflandu-se la 2 km de oras (poti ajunge la ea pe jos in jumatate de ora pe un drum de tara sau cu maxi-taxi). Aceasta are nisipul fin (spre deosebire de alte plaje din Romania) si este o zona de importanta ecologica, aici se dezvolta volbura de nisip, o planta de pe lista speciilor protejate.

Alte obiective pe care le mai poti vizita pe parcursul sejurului la Sulina sunt: Farul, Palatul Comisiei Europene a Dunarii, Padurea Letea, Lacurile Rosu, Lumina, Puiu, etc. Farul Observator nu mai este functional, este situat pe malul stang al Dunarii, iar legatura sa cu partea continentala se realizeaza printr-un dig lung de piatra. Ceea ce este fascinant la acest dig este faptul ca el inca mai pastreaza inscriptiile celor ce au participat la constructia sa. Palatul Comisiei Europene a Dunarii este in forma de “U”, a fost construit in anul 1868 in stilul neoclasic si inca atrage privirile curioase ale turistilor.

Te poti caza la una dintre pensiunile din Sulina, printre care si Pensiunea Delta Miraj. Aceasta ofera conditii de cazare cu un grad ridicat de confort dar si servicii de agrement precum: partide de pescuit, plimbari cu barca de viteza sau catamaranul, trasee turistice, birdwatching, transport gratuit la plaja din Sulina (plaja cu cel mai fin nisip de pe tot litoralul Marii Negre), etc.

Mai multe detalii despre pensiune gasesti pe website-ul www.pensiunedelta-sulina.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Sursa foto 3

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top