Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara o tabara pentru parinti si copii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde se desfasoara o tabara pentru parinti si copii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/06/2011

Relatia dintre parinte si copil este una extrem de importanta pentru dezvoltarea armonioasa a celor mici iar orice gest menit sa intareasca aceasta relatie este binevenit. La varste fragede, copiii sunt inca modelabili si, cu ajutorul specialistilor, orice parinte poate transforma un copil cu care se ajunge greu la pace intr-unul intelegator si pasnic.

Pentru parintii care considera ca niciodata nu fac lucruri suficiente pentru a fortifica relatia cu copiii lor exista o optiune: o tabara de dezvoltare personala pentru parinti si copii. Aceasta tabara isi propune sa ajute parintii sa isi disciplineze copiii, sa se joace cu ei, sa rezolve situatiile conflictuale in care este implicat cel mic sau sa ii dea acestuia inscredere in sine.

Conditia de participare la tabara organizata de psihoterapeutul Mirela Horumba impreuna cu Marieta Ciuculete ,  presupune ca varsta copilului sa fie intre 6 si 10 ani. Perioada in care se va desfasura tabara este 3 iulie – 8 iulie (5 nopti, 6 zile), locatia este Pensiunea Gentiana de 3 stele (la 18 km de Brasov pe soseaua ce leaga Brasovul de Ploiesti: DN1A Cheia – Valenii de munte, pe Str.Valea Doftanei nr.1 Bradet – Sacele), situata in Cheia- Bradet, judetul Brasov.

Pretul pentru accesul unui parinte si al unui copil la aceasta tabara este de 1600 Ron si include sedinta privata de consiliere psihologica, cazare in camere dubla, pensiune completa 3 mese/zi, cina festiva si foc de tabara, ateliere de lucru pe grupuri de parinti (informarea parintilor privind particularitatile de varsta ale copiilor, autocontrolul, constientizarea sabloanelor de comunicare, a jocurilor psihologice utilizate in relatia parinte-copil) si de copii (limbajul universal- jocul, optimizarea modului de a-si exprima emotiile, de a comunica si a se comporta cu ceilalti copii/adulti), etc. Copiii vor avea acces la masa de ping-pong, internet, echitatie si loc amenajat de joaca.

Inscrierile se pot face pana la data de 10 iunie 2011 iar pentru mai multe detalii le puteti contacta pe cele doua organizatoare la adresele de email: mirelahorumba@gmail.com si marieta_c74@yahoo.com. Mai multe detalii poti gasi si pe website-ul www.suntparinte.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. LA CAI says:

    Rding Club LA CAI http://www.lacai.eu Tarife: – 80 lei / 45 de minute – adulti – abonament 11 sedinte: 500 lei – cu valabilitate 2 luni – valabil de marti-vineri – abonament 11 sedinte: 750 lei – cu valabilitate 2 luni – si Week-end Programari la 0724 435 177 sau online pe website

home | top