Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde ai parte de aventura off road la Sighisoara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde ai parte de aventura off road la Sighisoara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/06/2011

Pentru cei care iubesc natura foarte mult si nu se tem sa se bucure de salbaticie in adevaratul sens al cuvantului, exista solutii inedite pe care le pot alege pentru a-si satisface aceasta sete de adrenalina: aventura off road cu masina, enduro (tip de sport care presupune parcurgerea unui traseu off road cu diverse obstacole cu motocicleta intr-un anumit interval de timp), trekking (o calatorie lunga pe munte, pe jos in zone in care nu sunt disponibile alte mijloace de transport) .

Cei de la Sighisoara-Turism isi propun sa te uimeasca de fiecare data cu noi aproape neexplorate, unele pline de semnificatie, locuri istorice, monumente, altele linistite si salbatice in care sa te poti regasi si sa poti simti natura foarte aproape. Expeditiile organizate „departe de asfalt”, se pot personaliza dupa dorintele fiecaruia si toate pachetele contin cazare si asistenta permanenta a reprezentantilor firmei.

Daca esti pasionat de off road poti alege unul dintre cele trei trasee: Sighisoara-Biertan, Sighisoara-Viscri, Sighisoara-Jacul Romanesc si poti chiar participa la cursuri off road, cu masina proprie sau cu masinile puse la dispozitie de firma, pe piste amenejate, cu instructor cu experienta in competitii de acest gen. Mai poti alege si alte activitati: enduro pe circuite special amenajate, echitatie, biciclete, cursuri moto, enduro, etc.

Pentru a intra putin in atmosfera creata de acest tip de turism poti viziona imaginile surprinse de cei de la Sighisoara-Turism in diverse expeditii organizate de acestia. Pentru mai multe detalii poti vizualiza website-ul sighisoara-turism.ro sau suna la tel. 0745-515.819 sau trimite email la office@sighisoara-turism.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top