Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde reclamele prind viata | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde reclamele prind viata

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/05/2011

Publicitatea este din ce in ce mai mult prezenta in vietile noastre cotidiene iar reclamele pe care le vizionam, de exemplu la televizor, se transforma odata cu trecerea timpului avand din ce in ce mai multa substanta. Oamenii din spatele reclamelor se folosesc de diverse aspecte cum ar fi umorul, vinovatia, grijile culinare, sexualitate, sensibilitatea, etc pentru a atrage atentia si pentru a-si propaga mesajul cat mai departe.

In data de 4 iunie, DaKINO prezinta Noaptea Devoratorilor de Publicitate, eveniment aflat al editia a 15-a. Evenimentul va incepe la ora 22:00, va avea loc la Sala Palatului si va presupune 5 ore de “pauza publicitara”. In deschidere se va desfasura un stand-up comedy show cu Bobo iar pe parcursul celor 5 ore vor putea fi urmarite 324 de reclame din 50 tari.

Evenimentul este sustinut de Ministerul Culturii si al Patrimoniului, spectacolul a fost creat de Jean Marie Boursicot iar producatorul in Romania este Dan Chisu. Biletele se gasesc in reteaua eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti , la Sala Palatului, online pe eventim.ro si bilete.ro iar pretul unui bilet este de 39 RON.

Mai multe detalii despre Noaptea Devoratorilor de Publicitate din data de 4 iunie gasiti pe website-ul:  www.feeder.ro/2011.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top