Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde copilul tau se poate intalni cu personaje de basm | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde copilul tau se poate intalni cu personaje de basm

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/05/2011

Povestile sunt prezente in viata noastra prin nenumarate modalitati: carti, filme, piese de teatru, etc. Ele reprezinta iesirea noastra de siguranta ori de cate ori viata de zi cu zi se dovedeste a fi greu de suportat. Basmele vechi obisnuiau sa fie destinate atat copiilor cat si adultilor insa odata cu Volumele Fratilor Grimm care si-au intitulat colectia “Povesti pentru copii”, legatura dintre  basme si copii a devenit din ce in ce mai puternica.

Pornind de la ideea conform careia povestile din viata noastra si a copiilor nostri nu sunt niciodata suficiente, pe 4 iunie, la Clubul Bibliotheque, Editura Vellant va organiza o lansare de carte pentru copii: “Basme de pretutindeni”. Cartea cu ilustratii realizate de Nicoletta Ceccoli are rolul de a stimula imaginatia copiilor, este creata pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani si poate fi achizitionata la eveniment cu o reducere de 25%.

Evenimentul va incepe la ora 16:00 iar in Clubul Bibliotheque isi vor face aparitia personaje de basm care vor crea o atmosfera magica. Copiii prezenti la locatia respectiva vor participa la activitati interactive precum: realizarea de colaje, desene, obiecte decorative din materiale naturale (orez, porumb, grau, etc) si vor invata cum sa foloseasca tehnica quilling (vezi aici un tutorial despre aceasta tehnica) pentru a crea tot felul de decoratiuni. Alte jocuri si activitati interesante cum ar fi: facepainting, muzica, teatru vor putea fi desfasuratecu ajutorul celor de Studio Pronatalita (gasesti aici mai multe detalii despre acest centru pronatalita.ro).

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici www.labibliotheque.ro/ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top