Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti petrece weekendul la bai | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…unde iti poti petrece weekendul la bai

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/05/2011

Statiunea Baile Herculane (in trecut era denumita „Ad aquas Herculis sacras ad Mediam”), este situata in Sud-Vestul tarii, la 25 km distanta de granita cu Serbia. In aceasta statiune, datorita conditiilor naturale deosebite exista ape minerale izotermale si hipertermale (pana la 60 grade), sulfuroase, calcice, sodice, etc.

Pe langa efectele curative binecunoscute ale apelor termale in statiunea Baile Herculane sau in imprejurimi  exista si alte atractii turistice: ruinele bailor romane, Pestera Hotilor (Grota Haiducilor),

Grota cu Aburi, Crucea alba, Cascada Vanturatoarea, Parcul National Valea Cernei, Muzeul Portile de Fier si Nicolae Cena, Cheile Corcoaia (se pot observa in imaginea de mai sus), etc.

Daca te-ai hotarat sa mergi la bai in concediu atunci o locatie de cazare potrivita este Casa Maria, o pensiune de 3 stele situate pe Str. Zavoiului nr. 35A, Baile Herculane. Aceasta pensiune iti poate oferi tot felul de facilitati precum: piscina exterioara, sauna, masaj, pensiune completa cu bucatarie traditionala  si internationala, etc.  Casa Maria este amplasata chiar pe malul Cernei si ofera o priveliste minunata. Poti sta in piscina cu apa termala a pensiunii si in acelasi timp sa asculti zgomotul provocat de apa curgatoare a Raului Cerna si sa admiri vegetatia bogata din jurul pensiunii.

Pretul pentru o camera dubla este de 150 lei pe noapte. Imagini de la pensiune si mai multe detalii despre locatie poti afla accesand website-ul: www.pensiuneacasamaria.ro.

Bogdana Matei

Sursa poza1 Sursa poza2 Sursa poza3

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top