Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde va concerta Goran Bregovic | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde va concerta Goran Bregovic

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/05/2011

Pe 2 iunie, in Piata Rozelor din Timisoara si pe 5 iunie in Parcul Plumbuita din Bucuresti, are loc un eveniment spectaculos: Concertul lui Goran Bregovic. Spectacolele fac parte din seria actiunilor “Arta contra drog” organizate de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” si EURAD (Europe Against Drugs).

Pretul biletelor pentru concertul din Timisoara variaza intre 75 lei (categoria II) si 150 lei (VIP) si pot fi cumparata de la Agentia Capitol din Timisoara (Filarmonica Banatul), de la Agentia de bilete a Teatrului si Operei Nationale, dar si online de pe diverse site-uri specializate in vanzarea biletelor pentru concerte. la spectacolul din Bucuresti, intrarea este libera.

Goran Bregovic este unul dintre cei mai apreciati muzicieni est-europeni. Artistul a devenit celebru datorita coloanelor sonore realizate pentru filmele lui Emir Kusturica – “Vremea tiganilor” (1989), “Arizona Dream” si “Underground”. Artistul (nascut in 1950), a anuntat in ianuarie anul acesta ca se va intoarce in curand sa locuiasca in Sarajevo (locul natal), alaturi de familia sa. In ultima perioada de timp si-a impartit viata intre Paris si Belgrad (orasul unde s-a mutat pe durata razboaielor Iugoslave). Are, dintr-o relatie anterioara, o fata pe nume Zeljka si o nepoata Bianca de la aceasta, iar cu sotia lui actuala, Dzenana Sudzuka, are alte trei fete.

Bregovic sustine ca Iugoslavia reprezinta intersectia mai multor lumi: lumea ortodoxa, lumea catolica si cea musulmana dar artistul vorbeste prima limba a lumii: muzica si nu mai are nevoie de nimic altceva pentru a se exprima fiindca toate aceste culturi il inteleg perfect.

Mai multe detalii despre Goran Bregovic si evenimentele la care va participa, gasiti pe website-ul sau oficial: www.goranbregovic.rs.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top