Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde se va desfasura un festival pe care o sa-l iubesti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

… unde se va desfasura un festival pe care o sa-l iubesti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/05/2011

I Love Festival va avea loc in perioada 27-29 mai in Padurea Paulesti, situata pe raza comunei Paulesti, in apropierea Municipiului Ploiesti (la 60km de Bucuresti). Padurea ofera elemente pentru relaxarea si divertismentul vizitatorilor cum ar fi: teren de sport, foisoare, teren de camping, locuri de gratar, etc.

Fiind printre putinele festivaluri de amploare organizate in mijlocul naturii, I Love Festival este conceput pentru a-si binedispune vizitatorii si pentru a-i face constienti de armonia care exista intre muzica, dans si mediul inconjurator. La festival vor fi prezenti urmatorii invitati: Ellen Allien, Sebastien Leger, Rosario Internullo, Negru, Koo (vineri 27 mai) si Kevin Saunderson, Industrialyzer, Optick, Narcissa, Mahony (sambata 28 mai).

Pe parcursul zilei vor avea loc si alte evenimente conexe care vor intretine atmosfera pana la concertele de seara. Se va rade mult datorita show-urilor de stand-up comedy, oamenii se vor relaxa in cortul cu perne, vor juca fotbal sau baschet (inclus in pretul biletului de acces la festival) si vor participa la competitii de graffiti sau b-boy battle (breakdance practicat de baieti, exista si termenul b-girl pentru reprezentatele sexului frumos).

Organizatorii pun la dispozitia celor mai entuziasmati sa petreaca tot festivalul in natura prin amenajarea unui camping cu 500 de locuri. Si ca sa nu lipseasca nimic, va fi amenajat si un „food court” cu diverse feluri de mancare.

Biletul costa 50 lei sau 30 lei la intrare in functie de ziua in care vrei sa participi la festival sau 70 lei pentru toate cele 3 zile in cazul in care cumperi biletul de la unul din centrele: Diverta, urbo.ro, myticket.ro si biletoo.ro, magazinele Ollie Gang Shop si Outwear, Pizzeria Maxx.

Mai multe detalii gasesti pe website-ul oficial al evenimentului: www.ilovefestival.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top