Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te cazezi in Timisoara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde te cazezi in Timisoara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/05/2011

Se aproprie perioada concediilor si daca inca nu v-ati planificat nimic, puteti incepe cu o mini-vacanta la Timisoara, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania.

Primul oras liber al Romaniei“, “Mica Viena“, “primul oras european cu iluminat stradal“, Timisoara isi pastreaza si astazi farmecul de altadata.

Fie ca ajungeti in Timisoara cu afaceri sau in vizita, nu trebuie sa ratati Piata Unirii, cu Catedrala Catolica, Biserica Ortodoxa Sarba si Domnul Romano-Catolic, Primaria Veche, Catedrala Mitropolitana, Castelul Huniazilor, Pomul Breslelor, Bastionul, Palatul Dicasterial, Piata Domului, Statuia Ciumei, Palatul Baroc Sinagoga, Piata Libertatii si multe altele.

Pentru o cazare de incredere, confortabila si la preturi foarte bune, va recomandam sa incercati varianta apartamentelor inchiriate in regim hotelier Vidican. Conditiile sunt exemplare si pentru grupurile mai numeroase sau pentru familiile cu copii, aceasta varianta este pe departe cea mai confortabila. Puteti inchiria apartamente de la 1 la 5 camere, cu 3 pana la 5 stele. Apartamentele sunt situate in zone centrale, in apropiere de toate marile obiective. Asadar, pentru cazare in Timisoara merita sa iesiti putin din tiparele hotelurilor si sa aruncati o privire pe site-ul de rezervari apartamente in regim hotelier Vidican.  

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top