Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde tehnologia de azi inseamna sansa de maine | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde tehnologia de azi inseamna sansa de maine

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/05/2011

Este vorba despre o campanie care se numeste “Tehnologia de azi pentru sansa de maine”, este organizata de magazinul online Oktal.ro (Dan Dumitrescu, General Manager) si presupune sustinerea financiara si cu echipamente IT a unor cazuri sociale, proiecte educationale sau ecologice. La concurs se pot inscrie persoane obisnuite cu ambitie nemarginita, reprezentanti ai ONG-urilor, cunoscatori ai unor cazuri sociale deosebite, etc.

Proiectul cel mai convingator va fi premiat cu 1000 USD si un laptop Dell N5010 iar organizatorii sustin ca aceasta companie este doar inceputul. Vor urma si alte actiuni de acest fel concepute sa vina in sprijinul celor care au disperata nevoie de tehnologie pentru a-si putea perfectiona activitatea.

Pentru inscriere mai este timp pana pe 31 mai, dupa aceasta data desfasurandu-se urmatoarele etape ale proiectului: afisarea pe site-ul Oktal.ro a nominalizarilor si votarea de catre participanti a proiectelor (1-15 iunie), centralizarea datelor si anuntarea cazurilor castigatoare, a participantilor din spatele lor si a voturilor obtinute (16 iunie), inmanarea premiilor (16-30 iunie).

Pentru completarea formularului online de inscriere puteti accesa www.oktal.ro/campanie/tehnologia-de-azi/inscriere.htm iar pentru alte detalii pe care nu le gasiti aici puteti trimite un mesaj la adresa octav.jeles@oktal.ro sau suna la nr. de telefon 0752305800.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top