Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se vor tine cursuri gratuite de antreprenoriat | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde se vor tine cursuri gratuite de antreprenoriat

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/05/2011

Este vorba despre Proiectul CANTREP (Competente Antreprenoriale) care presupune ca dezvoltarea resurselor umane si a capacitatii interne a companiilor se poate face prin intermediul antreprenoriatului. Proiectul este sustinut de Guvernul Romaniei prin Ministerul Muncii, de Academia de Studii Economice, de Uniunea Europeana, etc.

Cele 3 orase alese pentru desfasurarea cursurilor de antreprenoriat sunt Bucuresti, Timisoara si Iasi (acestea reprezentand practic cele trei regiuni de dezvoltare ale tarii).  Cursurile vor fi gratuite, vor cuprinde informatii importante despre cum se infiinteaza si conduce cu succes o afacere si se vor desfasura in primul semestru al acestui an. Sesiunile vor fi alcatuite din grupuri de cate 10 persoane si vor aborda urmatoarele tematici: comunicarea (modalitati de comunicare, principii), managementul relatiilor cu clientii (tehnici de vanzare si negociere), dezvoltarea capacitatii de functionare a firmei (recrutarea si motivarea personalului, planificarea muncii). Seminarul pentru Bucuresti a avut deja loc in data de 18 mai dar mai este timp pentru inscrierea la celelalte 2 seminarii Timisoara (25 mai) si Iasi (31 mai).

Pentru inscriere trebuie doar sa completati un formular online pe care il gasiti pe website-ul oficial al proiectului: www.cantrep.eu. In selectia persoanelor care vor participa gratuit la cursuri (300 persoane pentru cele 3 regiuni) vor conta criteria ca: regiunea de care apartin candidatii, pregatire si daca sunt angajati intr-un IMM sau nu. Din cele 300 persoane care vor beneficia de acest avantaj de a participa la cursurile gratuite de formare, majoritatea vor fi salariati (240) iar restul vor avea functii de conducere.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top