Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde oamenii merg in tabara FIT CAMP – sanatate si miscare | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, December 15, 2018

…unde oamenii merg in tabara FIT CAMP – sanatate si miscare

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/05/2011

Este vorba despre o tabara de sanatate si fitness care isi propune sa iti transforme stilul de viata intr-unul mult mai sanatos si sa te faca sa realizezi cat de importanta este miscarea permanenta pentru organismul tau. Ideea este relativ noua pentru romani insa se bucura de un succes mare ceea ce inseamna ca desi ne dorim sa fim in forma si sanatosi avem nevoie de putin imbold ca sa reusim.

In perioada 20-22 Mai are loc tabara Get Fit Camp aflata la a doua editie din 2011. In acest sejur, participantii vor primi sfaturi utile despre antrenamentul potrivit si alimentatia adecvata corpului fiecaruia dar vor exista si momente recreative create de organizatori.

Pretul pentru o persoana este de 300 euro iar pentru doua persoane (de exemplu cuplu sau prieteni) este de 500 euro. Conditiile de cazare vor fi de 3 stele iar complexul gazda este in apropierea unei paduri si a unui lac, dispune de piscina pentru inot si piscina pentru relaxare, sala de fitness, bucatarie ultra-utilata, sali pentru activitatile sportive, terenuri de sport, etc. Organizatorii sunt Cristian Margarit (fondatorul getfit.ro), in ceea ce priveste conceptul, nutritia si Vlad Stoica (Smart Atletic, organizatorul Triathlon Challenge Mamaia). Pentru inscrieri se poate accesa urmatorul wesite: http://fitcamp.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top