Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara un atelier de decorat mandale | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde se desfasoara un atelier de decorat mandale

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/05/2011

Mandala inseamna cerc in limba sanscrita insa simbolul are o semnificatie spirituala foarte puternica mai ales pentru religiile Budista si Hindu. Prin "mandala", practicienii yoga de exemplu, inteleg o reprezentare a inconstientului. Plecand de la simbolistica profunda a semnului s-a ajuns la concluzia conform careia persoanele se pot regasi in aceste desene (exista o asemanare cu “testul copacului” – atunci cand personalitatea cuiva este analizata dupa cum deseneaza un copac).

Daca esti curios sa afli mai multe despre semnificatia mandalelor dar si cum poti sa le decorezi, poti participa la atelierul special organizat pentru acest lucru in data de 21 mai, intre orele 11:00 si 15:00. Pretul este de 35 lei (toate materialele de care vei avea nevoie sunt incluse in acest pret) si la sfarsitul atelierului vei primi cadou o mandala originala. Evenimentul va avea loc la Restaurantul Mandala, unul dintre restaurantele vegetariene din Bucuresti, situat pe Str. Paleologu, nr.20 (zona Mantuleasa).

Un alt eveniment care se desfasoara in aceeasi zi si locatie ca cel de mai sus dar incepand cu ora 16:00, este Cursul de Feng Shui pentru diferite locatii (casa, birou, apartament, etc): Principii generale si formule secrete. Mai multe detalii despre acest curs puteti gasi aici.

Pentru detalii si inscrieri puteti sa trimiteti un email la prieteni@mandalaclub.ro sau sa sunati la 0746 692 723. Website-ul restaurantului este www.mandalaclub.ro, aici puteti vizualiza meniul si ofertele existente in acest moment (de exemplu meniul zilei este 20 lei si cuprinde 3 feluri de mancare) dar si retete vegetariene pline de savoare care merita incercate.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top