Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara un concurs de calarie langa Sighisoara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde se desfasoara un concurs de calarie langa Sighisoara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/05/2011

In perioada 20-22 mai, in comuna Hoghilag, la 16 km de Sighisoara, are loc un spectacol de echitatie in premiera in Romania: Transylvania International Horse Show. La festival vor participa concurenti si din alte tari inafara de Romania, precum: Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia, Italia, Franta, Olanda, Canada si Egipt. In total vor fi aproximativ 80 de cai de rasa care se vor intrece la probe de dresaj, obstacole si cross-country iar concursul va avea si o sectiune dedicata studentilor.

Daca veti participa la acest eveniment veti avea de asemenea ocazia sa va plimbati cu baloanele cu aer cald sau sa parcurgeti diverse trasee turistice (de exemplu traseul celor patru Biserici Sasesti care fac parte din patrimoniul UNESCO: Valchid, Copsa Mare, Saros pe Tarnave si Biertan) cu bicicletele disponibile la fata locului. Pe durata competitiei vor avea loc in Sighisoara diverse alte evenimente conexe: expozitii de arta, concursuri de fotografie, un festival medieval, concerte de pian, teatru stradal pentru adulti sau copii, etc.

Printre ofertele de cazare din Sighisoara se numara Pensiunea Bella Vista care iti ofera confortul necesar, o terasa si o priveliste impresionanta la un pret de 120 lei/zi camera dubla.

Pentru mai multe detalii despre concurenti si locatie dar si pentru a urmari filmuletul de prezentare si spectacolul transmis live in cazul in care nu veti putea ajunge, puteti accesa website-ul: www.transylvaniahorseshow.ro. Biletele le puteti achizitiona din reteaua Carturesti si de la sediul organizatorului (sediul Avalon din Str. Stirbei Voda nr. 72, Sector 1, Bucuresti, tel 0731.377.765) dar in limita a 700 de locuri.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top