Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti joburi in PR si Advertising | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, December 17, 2018

…unde gasesti joburi in PR si Advertising

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/05/2011

In perioada 12-13 mai, Asociatia Studenteasca Prime organizeaza un targ de joburi specializat la Muzeul National de Istorie a Romaniei care va fi denumit PR&Ad Fair. Prima zi va fi dedicata relatiilor publice iar cea de-a doua advertisingului. Poti vizita standurile din cadrul evenimentului daca ajungi pe 12 mai intre orele 10:00 si 16:00 sau pe 13 mai intre orele 10:00 si 20:00.

Evenimentul este destinat candidatilor pasionati de publicitate si pe langa joburi, ofera si posibilitatea inscrierii la stagii de practica la diverse companii din domeniu. Vor avea loc de asemenea conferinte cum ar fi: “Importanta voluntariatului in obtinerea unui job”, “Do’s and don’ts in PR la inceput de drum”, "Do’s and don’ts in Advertising la inceput de drum”. Printre invitatii care vor lua cuvantul la conferinte pentru a impartasi din experienta lor si celor aflati la inceput de drum sunt: Teia Gavrilescu (Presedinte Viitor Plus), Ioana Traista (Communication Manager GRSPSociety), Alexandru Ciprian Tunaru (Copywriter GreenPixel), Luiza Domnisoru (Head of PR, Dacia Groupe Renault) si Laura Toma (PR Assistant, Grafitti PR), Alexandra Craciun (Lector Univ. Doctor Facultatea de Litere), Monica Tanasoiu (Client Service Director, Mercury 360).

Pretul biletelor pentru accesul la conferinte este de 5 lei cu exceptia cele referitoare la importanta voluntariatului la care participarea este gratuita. Pentru a intra in posesia biletelor trebuie sa dati un mail pentru inscriere la adresa: befair@primeromania.ro.

Gasiti mai multe detalii despre orele exacte la care se desfasoara conferintele accesand website-ul: www.befair.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

In perioada 12-13 mai, Asociatia Studenteasca Prime organizeaza un targ de joburi specializat la Muzeul National de Istorie a Romaniei. Prima zi va fi dedicata relatiilor publice iar cea de-a doua advertisingului. Poti vizita standurile din cadrul evenimentului daca ajungi pe 12 mai intre orele 10:00 si 16:00 sau pe 13 mai intre orele 10:00 si 20:00.

Evenimentul este destinat candidatilor pasionati de publicitate si pe langa joburi, ofera si posibilitatea inscrierii la stagii de practica la diverse companii din domeniu. Vor avea loc de asemenea conferinte cum ar fi: “Importanta voluntariatului in obtinerea unui job”, “Do’s and don’ts in PR la inceput de drum”, “Do’s and don’ts in Advertising la inceput de drum”. Printre invitatii care vor lua cuvantul la conferinte pentru a impartasi din experienta lor si celor aflati la inceput de drum sunt: Teia Gavrilescu (Presedinte Viitor Plus), Ioana Traista (Communication Manager GRSPSociety), Alexandru Ciprian Tunaru (Copywriter GreenPixel), Luiza Domnisoru (Head of PR, Dacia Groupe Renault) si Laura Toma (PR Assistant, Grafitti PR), Alexandra Craciun (Lector Univ. Doctor Facultatea de Litere), Monica Tanasoiu (Client Service Director, Mercury 360).

Pretul biletelor pentru accesul la conferinte este de 5 lei cu exceptia cele referitoare la importanta voluntariatului la care participarea este gratuita. Pentru a intra in posesia biletelor trebuie sa dati un mail pentru inscriere la adresa: befair@primeromania.ro.

Gasiti mai multe detalii despre orele exacte la care se desfasoara conferintele accesand website-ul: http://www.befair.ro/conferinte-2/.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top